herb.png

Konkursy na stanowiska dyrektorów
Piątek, 16.04.2021

Informacja o rozstrzygnięciu konkursów na stanowiska dyrektorów:

1. Przedszkola nr 376 z Oddziałami Integracyjnymi w Warszawie, ul. Admiralska 17;
  2. Szkoły Podstawowej nr 217 z Oddziałami Integracyjnymi im. Obrońców Radiostacji Armii Krajowej w Rembertowie w Warszawie, ul. I. Paderewskiego 45;
  3. Szkoły Podstawowej nr 376 z Oddziałami Integracyjnymi im. Obrońców Westerplatte, w Warszawie, ul. gen. K. Ziemskiego „Wachnowskiego” 22.

W dniu 15.04.2021 r.

1. Komisja konkursowa powołana Zarządzeniem nr 486/2021 Prezydenta Miasta Stołecznego Warszawy z dnia 29 marca 2021 r., wyłoniła kandydata na stanowisko dyrektora Przedszkola nr 376 z Oddziałami Integracyjnymi przy ul. Admiralskiej 17.
    Kandydatem została – Pani Dorota OLSZANECKA – RYŚ
  2. Komisja konkursowa powołana Zarządzeniem nr 487/2021 Prezydenta Miasta Stołecznego Warszawy z dnia 29 marca 2021 r., wyłoniła kandydata na stanowisko dyrektora Szkoły Podstawowej nr 217 z Oddziałami Integracyjnymi im. Obrońców Radiostacji Armii Krajowej w Rembertowie, przy ul. I. Paderewskiego 45.
    Kandydatem została – Pani Halina SAWICKA
  3. Komisja konkursowa powołana Zarządzeniem nr 488/2021 Prezydenta Miasta Stołecznego Warszawy z dnia 29 marca 2021 r., wyłoniła kandydata na stanowisko dyrektora Szkoły Podstawowej nr 376 im. Bohaterów Westerplatte, przy ul. gen. K. Ziemskiego „Wachnowskiego” 22 - konkurs został rozstrzygnięty.
    Kandydatem została – Pani Dorota Barbara JACHNIK

Prezydent Miasta Stołecznego Warszawy dnia 10 marca 2021 r. ogłasza konkurs na kandydata na stanowisko dyrektora:

Szczegółowe informcje znajdują się w załączonym ogłoszeniu.

1. Szkoły Podstawowej nr 217 z Oddziałami Integracyjnymi im. Obrońców Radiostacji AK w Rembertowie, w Warszawie, ul. I. Paderewskiego 45,
  2. Szkoły Podstawowej nr 376 im. Bohaterów Westerplatte w Warszawie, ul. gen. Karola Ziemskiego „Wachnowskiego” 22.

Szczegółowe informcje znajdują się w załączonym ogłoszeniu.

Prezydent Miasta Stołecznego Warszawy dnia 10 lutego 2021 r. ogłasza konkurs na kandydata na stanowisko dyrektora:

1. Przedszkola nr 158 w Warszawie, ul. Dwóch Mieczy 30/36,
  2. Przedszkola nr 423 w Warszawie, ul. Kadrowa 9.

1. Zespołu Szkół nr 74 w Warszawie, ul. Niepołomicka 26

Szczegółowe informcje znajdują się w załączonym ogłoszeniu.

Informacja o rozstrzygnięciu konkurs na stanowiska dyrektorów:

1. Przedszkola nr 423 w Warszawie, ul. Kadrowa 9
  2. Przedszkola nr 158 w Warszawie, ul. Dwóch Mieczy 30/36
  3. Zespołu Szkół nr 74 w Warszawie, ul. Niepołomicka 26

W dniu 18.03.2021 r.

1. Komisja konkursowa powołana Zarządzeniem nr 305/2021 Prezydenta Miasta Stołecznego Warszawy z dnia 1 marca 2021 r., wyłoniła kandydata na stanowisko dyrektora Przedszkola nr 423 w Warszawie przy ul. Kadrowej 9, w osobie - Pani Barbary BOGACKIEJ;
  2. Komisja konkursowa powołana Zarządzeniem nr 304/2021 Prezydenta Miasta Stołecznego Warszawy z dnia 1 marca 2021 r., wyłoniła kandydata na stanowisko dyrektora Przedszkola nr 158 w Warszawie przy ul. Dwóch Mieczy 30/36, w osobie - Pani Magdaleny SOSZYŃSKIEJ - KALINOWSKIEJ
  3. Komisja konkursowa powołana Zarządzeniem nr 306/2021 Prezydenta Miasta Stołecznego Warszawy z dnia 1 marca 2021 r., nie wyłoniła kandydata na stanowisko dyrektora Zespołu Szkół nr 74, w Warszawie przy ul. Niepołomickiej 26. Konkurs nie został rozstrzygnięty.
Wyślij link mailem
Pdf